Hinnat

Kirjojen hinnat sisältävät 10 % arvonlisäveron. Kaikki muut hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron ellei tuotteen tiedoissa ole toisin mainittu. Turun Sanomat pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin.


Maksutavat

Tuotteet voidaan maksaa käyttäen pankki- tai luottokorttia tai  verkkopankkimaksua. Käytettäessä verkkopankkimaksua siirrytään tilaus maksamaan painamalla tilaussivulla olevaa maksukuvaketta. Kun maksu on maksettu, tulee tilaajan ehdottomasti palata Turun Sanomien verkkokaupan sivulle painamalla "Paluu myyjän sivulle" –painiketta. Tällöin maksu kirjautuu järjestelmäämme oikein.


Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä Turun Sanomiin.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


Tilausvahvistus
Tilaaja voi tulostaa tilausvahvistuksen vahvistussivulla tai lähetyttää sen sähköpostitse itselleen. Tilausvahvistus sisältää seuraavat tiedot: tilausnumero, tilauksen sisältö, tilauksen hinnan eriteltynä.


Toimitustavat
Tuotteet toimitetaan kirjeitse, postipakettina tai ne voi noutaa Turun Sanomien asiakaspalvelusta, Kauppiaskatu 5 (ti-pe klo 8.30-16.30).


Toimitusaika
Toimitamme tilauksia vain kotimaahan. Toimitusaika on useimmilla tuotteilla 1-4 arkipäivää, ellei tuotteen tiedoissa ole toisin mainittu. Epäselvissä tilanteissa pyydämme varmistamaan tuotteen saatavuuden sähköpostitse tai puhelimitse.


Palautusoikeus
Turun Sanomien verkkokaupassa sovelletaan normaalia etämyynnin 14 päivän palautusoikeutta (Kuluttajansuojalaki 6. luku 15§). Tuona aikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin ostaessaan tuotteen liikkeestä. Palautusoikeus kuitenkin raukeaa, mikäli tuote on otettu käyttöön. Palautusoikeus ei koske asiakkaalle räätälöityjä tuotteita eikä ääni- tai kuvatallenteita, joiden pakkaus on avattu. Palautusoikeus ei myöskään koske yrityksiä.

Tuotteiden palautus on asiakkaalle täysin maksuton mukaan lukien tuotteen palautuksesta aiheutuneet kustannukset. Tuotteet tulee pakata palautusta varten asianmukaisesti kuljetuspussiin tai -laatikkoon. Palautuksiin tulee käyttää postin asiakaspalautusta, jotta palautus olisi asiakkaalle maksuton. Osoite, johon palautukset tulee osoittaa, löytyy yhteystiedot  sivulta. Ennen tuotteiden palauttamista suosittelemme ottamaan yhteyttä ja sopimaan palautuksen yksityiskohdista. Tuotteet voi palauttaa myös Turun Sanomien asiakaspalveluun.


Rekisteri
Henkilön tilauksen yhteydessä antamia osoitetietoja voidaan käyttää TS-Yhtymän suoramarkkinointiin. Turun Sanomien verkkokaupan käyttämän henkilörekisterin henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on luettavissa täällä ».

Tekniikka ja turvallisuus
Verkkomaksupalvelut on suojattu SSL-tekniikan avulla, jonka johdosta maksaminen verkkomaksua käyttäen on turvallista.

Tuote lisätty koriin